Idag har jag lekt...

...hela dagen!

Först låg jag hemma och solade, sedan lekte jag med Daniel, efter det gick jag till Emelie och vi fikade ute i solen hemma hos henne, senare på kvällen har jag och Sara lekt, och nu ska jag skypa med Nathalie!

Har jag gjort något vettigt idag? Eller något av det som jag hade planerat att göra? Nae! Men så roligt jag har haft istället tillsammans med mina underbara vänner! Vad skulle man ta sig till utan vänner?

Se bara!












Så himla söta!


Fredag

För de flesta innebär fredag helg, men för mig börjar min arbetsvecka (eller arbetshelg) idag. Men innan jobbet ikväll så ska jag och Daniel en sväng på stan för att shoppa skor! Jag har längtat efter det hela veckan! Sedan ska jag ut till mor och far för att låna en bil så jag kan ta mig till och från jobbet!

Hoppas på att det blir en bra stängning ikväll!

Såhär ser vår vardag ut

Jag skulle lägga in lite musik på min telefon, och när jag sätter i sladden till datorn kommer det alltid upp en ruta om att jag borde uppdatera telefonen, och idag när jag kände att jag hade tid till det så tryckte jag på okej. Innan uppdateringen börjar ser jag självklart till att kopiera allt jag har i telefonen till SIM-kortet!

När uppdateringen är klar är alla nummer borta! Det var ju till minneskortet jag skulle kopiera dem! Jag såg också den rutan om säkerhetskopiering när jag var klar med uppdateringen!

Så nu är alla mina nummer borta så vill ni att jag ska höra av mig till er så skicka ett mess till mig!

Inte nog med det, när Daniel kom hem berättade jag hela historien för honom, och han börjar då knappa in sitt nummer på sin mobil. "Ska jag döpa mig till älsklingen?" frågar han, "ja" säger jag och senare ser jag att han har slagit in mitt nummer istället för hans, och när jag kollade på hans telefon hade han tagit numret från hans kontakt "Älsklingen".

Vad är det med oss idag?


Dansa

Jag har nu anmält mig till Arbis danskurser i sommar! Gör det du med! De är gratis dessutom så det finns ingen anledning till att inte göra det! Det gör heller inget om du jobbar, du kommer de tillfällen du kan!

Läs mer här! Du kommer inte ångra dig!






Bubbel!

Kajza och Dennis har skaffat sig en Sodastream och det har blivit en hel del bubbeldrickande under helgen, tyvärr har jag hunnit vänja mig vid det och tycker inte att vanligt vatten är lika gott längre. Så idag har jag köpt mig två stora flaskor med bubbelvatten, men den ena är snart slut, så jag är rädd att detta kommer att bli dyrt!

Jag skickar räkningen till er eftersom detta är erat fel! Hoppas ni har överseende med det!



Puss på er!

FÄRDIG

Äntligen är uppsatsen färdigskriven! Jag har skrivit 25 sidor (utan framsida, innehåll och bilagor). Så himla skönt att äntligen ha det kvar! Nu är det bara en korrekturläsning och lite sidnummer som ska till! Får se vad handledaren säger efter handledningstillfället på torsdag, man vet ju aldrig om det är en massa jag behöver skriva om. Men det ska jag inte tänka på nu, nu ska jag ta mig en vecka helt ledig från uppsatsen och sedan läsa igenom och se om jag är nöjd. Sedan blir det att skicka in den!

Whohooo!


Pepp

Nej, jag är fortfarande inte skolpepp, jag har gett upp det för dagen! Istället har jag bakat en rulltårta som jag sedan gick över till Kalle med så att han och Frida kan äta upp den! Självklart sparade jag en bit till Daniel också!

Efter det tog jag en tur i spåret, där jag mötte en jättehärlig snubbe som applåderade åt mig när jag sprang, vilket faktiskt gav mig massor av pepp. Annars hatar jag när någon berömmer eller peppar mig när jag tränar. Det får mig bara att känna mig dåligt vilket istället leder till att jag ger upp. Men nu vart jag istället glad och fick en massa energi och orkade springa hela varvet, ganska snabbt med, utan att stanna en enda gång!

Jag är superstolt! Lidingöloppet nästa år kommer att gå galant!

Nu blir det lite Harry Potter innan Daniel kommer hem!


Sjukt opepp

Jag har verkligen ingen motivation till att plugga just nu, och jag har inte alls långt kvar. Jag har bara tre sidor kvar ungefär, det är en sida med resultat och två sidor diskussion, sedan måste jag bara ändra en text i början och efter det är jag FÄRDIG! Så himla skönt!

Men så var det det här med motivationen... Jag får ta och göra någonting annat ett tag nu och se om jag kan få lite motivation igen!


Tack för helgen kära syster

Nu är jag hemma igen, trött och lite ledsen för jag saknar min syster! Det är så konstigt att åka ifrån när man har levt så tajt i flera dagar, men nu är det bara två och en halv vecka kvar så ses vi igen och då är hon hemma hela sommaren så vi kan få massor av tid! Härligt!

Det är dessutom superskönt att komma hem när det är diskat och städat i lägenheten, så sådana tråkiga sysslor inte behövs göras. Tack älskling!

Och tack kära syster och Dennis för en supermysig helg!

Vi ses snart igen!


Bra låt!


Klicka HÄR och lyssna på en superbra låt!



Falun

Nu är jag uppe i Falun och har det riktigt bra ihop med Kajza och Dennis. Vi har varit på stan precis hela dagen så vi har skapligt ont i fötterna, men det har varit supermysigt! Nu är det snart dags för kvällsmat och sedan lite tårta på det för att fira en alldeles speciell dag!

Här är lite bilder från dagen:








Nu åker jag snart

Kom precis hem från handledningen i skolan, jag behöver inte skriva om eller ta bort något, så det är bra! Det varkar som att uppsatsen är riktigt bra faktiskt! Jätteskönt!

Nu ska jag springa över till Kalle med katten, packa, städa undan lite hår och sedan bege mig mot station för att sedan åka till Falun. Myyys!

Ny klänning!

Tanken var att jag skulle skriva klart min uppsats nu ikväll, men efter att ha suttit och skrivit hela dagen så var det skönt att göra någonting annat, och då menar jag HELA dagen. Jag har inte gjort något annat idag!

Så jag unnade mig ett par timmar nu ikväll att sy om klänningen som jag köpte jättebilligt för ett tag sen! Den var jättefin! Jag är supernöjd!

Nu har jag iallafall något att pyssla med på tåget i morgon! Och en fin klänning!


Tågbiljetter bokade

Då var mina tågbiljetter bokade till i morgon. Jag ska upp till Kajza i Falun och hälsa på henne över helgen! Riktigt mysigt ska det bli! Jag längtar! Det var så himla trevligt sist med all den kvalitetstid vi fick! Jag är säker på att det kommer vara lika härligt nu!

Jag älskar dessutom att åka tåg, så det ska bli superhärligt! Synd bara att det bara tar fyra timmar, eller tre, första timmen åker jag buss.

Whoho! Systeryster!


”Annonserna innehåller de enda sanningarna man kan lita på i en tidning”

Jag sitter med datorn i knät, klappar Aramis bredvid mig, skriver på uppsatsen och lyssnar på Bo Kaspers Orkester, just nu är det "dansa på min grav". Jag testar Grooveshark för första gången, det här är visserligen första låten men än så länge verkar det bra!

Jag har också kommit på bästa rubriken till min uppsats! Jag är så himla glad! Citatet är från Thomas Jefferson och det blir så himla bra!

Yes! Vi har det som ni märker rätt bra här!


Äntligen färdig...

Nu är jag äntligen färdig med sammanställningen av enkäterna. Fy vilket jobbdet var! Det här var nog bland det tråkigaste jag har gjort! Jag har ont i armarna av att suttit och delat ut papper i små högar hela dagen!

Nu får det bli lite söndagsmys innan det är dags för sängen!

Syrén

Jag plockade lite Syrén när jag var ute förut. Vad fort de har slagit ut, över helgen bara! Men det är tidigt! De brukar inte slå ut förrän skolorna slutar, syrén är något jag förknippar väldigt starkt med skolavslutning!

Dessutom luktar de supergott och är jättefina!


Räkna räkna räkna

Här sitter jag och sammanställer mina enkäter, jag har nog inte riktigt förstått vilket jobb det är! Jag har sammanlagt 40 stycken enkäter och än så länge har jag räknat färdigt två frågor av tjugo, så det är en himla lång väg kvar. Detta har tagit nästan en timme, så jag har nog saker att göra för den här dagen, och kvällen!

Men det är bara att kämpa vidare för att uppsatsen ska bli klar!


Bilder

Här är lite fina bilder från vår dag vid lillsjön, så att ni kan se hur härligt vi hade det!




Lillsjön

Kom precis hem efter en underbar dag med Emelie vid lillsjön. Vi har haft picknick och legat och solat. Supermysigt! Kort kommer senare! Jag har verkligen fått färg i ansiktet, kanske lite för mycket dessutom...

Nu ska jag ut och springa och sedan blir det kalas hos Krille ikväll!

Härligt det är med helg!

On the edge

Lady Gaga är utan tvekan partylåtarnas drottning. (Finns det någon kung?) Och jag gillar hennes nya The Edge of Glory riktigt starkt! För min del får den gärna bli en sommarplåga! Och blir den inte det, kommer jag att sommarplåga den i alla fall!


Onsdag

Hade en bra stägning igår och vi var hemma relativt tidigt (strax innan halv två). Nu ska jag iväg till skolan för handledning på uppsatsen. Är lite nervös, tänk om det jag skrivit inte är bra. Dock är tiden väldigt trisst, jag är sammanlagt borta i fyra timmar för en handledning på en halv. Segt!

Sedan blir det städning, plugg och träning i eftermiddag.

Hoppas ni får en bra dag!

Härlig dag

Jag har haft en härlig dag ute hos mamma och pappa i solen. Jag har hjälpt pappa med att bära grejer på Byggmax, rensat grusgången från ogräs och planterat om lite smultron. Det känns nu att man har varit ute hela dagen, jag har brännt mig lite i ansiktet och har fått soleksem på axeln. Men det är bara härligt! Det går ju bara inte att klaga på solen efter den här vintern! Och vad härligt det är att se allt grönt gräs! Jag trodde aldrig att det skulle bli sommar igen!



Går det att bo finare? Jag tror knappast det! Det finns ingen bättre plats att vara på än hemma!

Vaggvisor

Är inte IKEAs vaggvisor jättebra? Jag tycker de är jättehärliga! Jag blir verkligen trött när jag hör dom, och sugen på att sova! Mysiga värre!

Jag skulle lugnt kunna ha dom på när jag ska sova!

Här är mina favoriter:










Drive-in bio

Har precis kommit hem från drive-in bion med Sara. Det var jättemysigt! Och filmen (Det finns inga känslor i rymden) var väldigt söt och riktigt rolig! Vi hann inte äta innan så det fick bli att ta med tacosen och äta i bilen till filmen!

Jättemysigt! Måste göras igen!


Resan bokad

Nu är biljetterna bokade till teaterresan ihop med Kajza i sommar! Både Vallarna och Fredriksdalsteatern är bokade och betalda. Nu gäller det bara att hitta ett sätt att ta oss dit. Men det löser sig alltid!

Längtar!



Hej hopp impuls!

En bild som talar för sig själv...

Från utsikstplatsen där Sara bor!




Smörgåstårta

När jag pratade med Sara i telefon igår så pratade hon om smörgåstårtor, och sedan dess har jag inte kunnat släppa det. Det är bland det godaste jag vet! Så jag gjorde helt enkelt en smörgåstårta till lunch idag. Titt så fin den blev!



Och den är helt i LCHF! Plus att den är supergod! Så nu har jag smörgåstårta till lunch i ett par dagar framöver.

Nu ska jag iväg till Sara och kolla in deras nya lägenhet!

Dalhalla

Rättvik skriver jag och tänker på någon liten håla som finns i Dalarna (stämmer visserligen), men DALHALLA! Vilket häftigt ställe! Lungt att jag kommer att åka dit! Det är ett gammalt kalkbrott som man har gjort om och byggt en scen i, akustiken där måste vara helt otrolig!



Jag längtar! I morgon släpps biljetterna!!!

The Baseballs

The Baseballs kommer till Sverige i sommar, de kommer att spela två gånger i augusti, först i Rättvik och sen i Arvika. Jag har ju lovat mig själv att nästa gång de kommer så ska jag gå! Så det är väl bara att åka dit!

Vem vill följa med mig?


En liten resa i sommar?

När jag letade fram regnjackan förut idag föll denna lapp ur fickan:



Då blev jag lite sugen på att göra åtminstonde en resa i sommar. Eller vad säger du kära syster? En teaterresa i början av augusti? Vi får fundera på det!

Den måste ju ha ramlat ur där som ett tecken!

Perfekt väder

Det är ett perfekt väder att skriva uppsats i, det är ett perfekt väder att vara sjuk i och det är verkligen perfekt att vara sjuk och skriva uppsats samtidigt. Framförallt i det här vädret! Förutom när jag måste ta mig till biblioteket för att låna lite böcker jag behöver. Men men, vad gör man inte för sitt skolarbete?



Så det var bara att ta på sig regnstället och cykla upp till biblioteket!

Vad jobbigt allt blir när man är sjuk. Man orkar ingenting! Att cykla den biten, som annars tar 5 minuter tog nästan tio minuter och jag var helt slut när jag kom fram!

Nej nu blir det vila! Eller kroppen får vila! Huvudet ska plugga!

Ny vecka nya tag

Nu är det dags för b-uppsatsen, och jag har äntligen börjat komma igång! Jag har inte skrivit jättemycket, men jag har åtminstonde gjort en framsida, innehållsförteckning, syfte och frågeställningar. Jag har dessutom börjat lite smått att leta efter fakta så särskilt illa ligger jag inte till. Detta är nu vad jag kommer att ägna maj månad åt. Jag har tänkt att jag ska försöka plugga som en galning nu i början så jag kanske får lite ledigt sen! Hoppas bara att uppsatsen inte tar alltför mycket tid!

Ny vecka betyder också nytt halsont, bara att den här helgen har det inte gått över, den här helgen har det hållt i sig. Jag borde kanske kolla upp det! Av de senaste sex veckorna har det bara varit en vecka då jag inte har haft ont i halsen. Det låter inte bra det! Jag har dessutom sprungit runt halva stan i dag för att få tag på Mucoangin, sammanlagt blev det sex affärer innan jag gav upp och gick till Apoteket, det verkar bara finnas där!

Nu blir det mer plugg innan Daniel kommer hem från jobbet!


Valborg

Daniel kunde inte bestämma sig för om han skulle ha korta shorts eller långa jeans så han gjorde en kombination av dem båda!

 

Haha! Söt han är! Det här är min karl det!


Hungrig

Min bearnaisesås som jag lyckades göra till vår valborgsgrillning igår vart supergod och mycket uppskattad! Det kommer nog att bli mycket bearnaisesås i det här huset framöver!

Nu ska det bli svull med onlinepizza, jag har aldrig testat det så det ska bli spännande att se! Men snacka om att vara lat alltså! Att man inte ens orkar gå ner till en pizzeria för att handla, det tar liksom bara fem minuter! Men ibland ska man få unna sig att vara lite lat också!