Sommarplågor

 Varje sommar kommer det en sommarplåga, en låt som kommer hela hela tiden, överallt, när som helst under sommaren. I dag insåg jag att i år är det Jason Mraz - I´m yours som är sommaplågan. Eller ja, plåga... Jag har alltid tyckt om de sommarlåtar som har varit. Till och med när det var Boten Anna. Andra sommarplågor har till exempel varit Här kommer alla känslorna, Dragostea din tei och Ingen sommar utan reggae.
 Årets låt är ju i och för sig rätt gammal, men den har inte slagit igenom riktigt förrän nu såhär lagom till sommaren!
 
För nu är det verkligen sommar! Jippie!!!

Oro

 Ikväll så som många andra gånger har saker som jag har oroat mig för väldigt mycket visat sig bli väldigt väldigt bra. Saker som jag länge har gått och oroat mig för, varit rädd för och jag vill undvika ska inträffa.
 En sådan händelse var till exempel Norge resan när jag för första gången skulle vara borta från mina föräldrar i en hel vecka, i ett främmande exoktiskt (?) land. Den resan vart jätte lyckad och jag har många fina minnen som från den som jag kommer att bära med mig livet ut.

 Lättnaden när det jag oroar mig för visar sig bli helt perfekt eller underbart är så himla härlig! Jag hoppas att det blir likadant när det gäller döden!