Lördag

    Jag håller egntligen på att plugga nu, men det börjar bli lite segt, så jag sätter mig här och skriver lite istället. Elimination är det på g just nu, kiss alltså. Det är faktiskt mycket mer spännande än vad det låter...
     Det är skönt att vara tillbaks i skolbänken igen, visst jag hade jätte kul på praktiken och vissa patienter kommer jag att sakna, jag vill ju veta hur det går för dem. Men det tar så himla mycket tid att jobba, då hann man ju inte med något annat alls. Idag har jag redan hunnit med massor, tvättat, gått en prommenad, lånat böcker på bibban och pluggat. Jag ska snart plugga lite till, men sen ska jag iväg till Hörsalen och titta på Kajzas musikalpremiär! Det ska bl jätte kul att se! De brukar vara så himla himla bra! Och självklart kommer de att vara det idag med!
*Lyckospark i stjärten!*

Gårdagen

    Ännu en tidig morgon på praktiken, men denna gång överlevde jag dagen utan att svimma! Det är faktiskt mysigt att gå upp så tidigt, dagen blir super lång och man hinner med massor! Idag är min sista dag på praktiken, det ska bli roligt att komma tillbaks till skolan igen framförallt nu när jag vet vad det är jag strävar efter. Men jag har tenta om två veckor så det blir mycket plugga!
     Efter praktiken igår åkte jag hem till Nathalie, vi bakade en super god kladdkaka och satt mest och snackade skit, det var mysigt! Nathalie fick en lite för tidig födelsedagspresent av mig eftersom hon ska åka iväg till Paris nu i tre månader. "Jätte bra Lina" sa hon för att jag hade köpt en så bra present! Haha och så sa hon saker som "det jag önskar mest är att få åka till Norge och rensa fisk och bo i någon barack någonstans...." Humm, måste vara resfeber!

En sån dag

   Vilken lång dag det har varit idag, jag gick upp tjugo över fem i morse så den har varit superlång. Klockan sex cyklade jag hemifrån och kände mig inte alls så trött som jag borde vara efter att bara ha sovit tre timmar under natten. Jag tyckte faktiskt att det kändes rätt skönt att börja så tidigt på morgonen för att dagen blir så mycket längre då.
    Praktiken idag var väldigt spännande och jag fick testa en massa grejer och se en massa nya grejer. Jag har lärt mig säkert tre dubbelt så mycket under de här två dagarna som jag har gjort under de tre månaderna som jag gått i skolan. Men sen så svimmade jag också, rätt ordentligt. Jag var borta en bra stund faktiskt, hihi men som damen som låg i rummet där jag svimmade sa "ja, du är ju på rätt ställe när du ska svimma". Jag kanske borde kolla upp det där för det var inte så länge sen jag svimma sist...
     Men jag överlevde dagen med bara ett svimmningsanfall till och han med att sova en timme när jag kom hem så att jag var lite pigg när Kajza och Jaana kom och vi skulle fixa med Kajzas balsminkning och håruppsättning. Sedan kom också Kalle och vi åt tacos och såg på Jönssonligan. Det var väldigt mysigt!
     Sedan har jag spenderat kvällen med ett låååångt samtal med Sara, trots att det var ett jobbigt ämne som vi pratade om var det faktiskt väldigt mysigt! Jag tycker om när man trots att man känner varandra väldigt väldigt bra ändå kan öppna sig för varandra och lära känna varandra ännu mer!


Praktik

Idag ska jag ha min första dag på VFU:n! Det ska bli sååå roligt! Jag är lite små nervös, men mest ska det bli roligt! Jag ska vara på ortopedavdelningen på sjukhuset nu i fem dagar. Jag börjar klockan ett och håller på till klockan tio, sedan börjar jag kvart i sju i morgon bitti. Det kommer nog att bli tufft! Jag hatar tidiga morgnar och måste gå upp klockan fem i morgon! BLÄ! Men men, jag antar att det kommer att bli så roligt att jag inte kommer att märka av det!

Dagens I-landsproblem

    Dagens I-landsproblem är att Jaana inte vet vilka klänningar hon ska packa med sig till Italien, hon vet att hon ska ha två, men hon vet inte vilka två. Mycket svårt...
    Sedan så såg jag en sån här pryl som Extra och Metro tidningarna ligger i som man bara kan gå och ta tidningarna ifrån, mitt i strömmen. Mitt problem är då; hur kom den dit? Den står på en liten sten mitt i det strömmigaste av strömmen precis vid universitetet. Jätte konstigt!

    Om det är någon som har svar på dessa frågor så får den gärna ge mig ett svar, för jag har ingen aning!

Glad påsk!

      Glad påsk till allihoppa!!!
 
      Nu har jag varit hemma hos mor och far och ätit påsklunch med min kära familj. Det var jättemysigt! Jag har också letat påskägg och lekt med hundarna! Det är så himla fint där ute nu när det är ett sånt här fint väder! Nu sitter jag och ser på Jesus Christ Superstar på tv och väntar på att Ida ska ringa så att vi kan fixa oss i ordning för att sedan åka till Zandra för att fira att hon fyller år!
 

Glad påsk!!!

Dove-reklamen

    Jag blir så himla glad av Dove reklamen. Att någon äntligen har uppmärksammat vilket tryck det är på tjejer och vad det gör för deras självkänsla. Den reklamen är så rätt! De lägger pengar som de får in på deras produkter för att skapa ett mer hälsosamt skönhetsideal. De har också gett pengar till Aneroxi och bulimi-arbeten.
    Alla deras reklamer är så himla bra, där är kvinnorna jätte jätte vackra, men väldigt naturliga. I stort sett all annan reklam som ska gå ut till kvinnor (och för att inte tala om män) så ser tjejerna ut som den retuscherade porrstjärnan. Men Doves reklamer har verkliga tjejer, deras reklam för äldre är otroligt bra, de äldre kvinnorna är otroligt vackra!
   
Jag vill ha MER sånt!

Glad

 Jag har varit så himla glad den senaste tiden, det måste bero på vädret. Jag har inte mått såhär bra på jätte länge. Jag har varit lite nere och grinig ganska ofta under hela hösten och vintern, men nu när solen har tittat fram har jag helt plötsligt blivit som en av dem som aldrig är på dåligt humör. Jag hoppas det håller i sig och att ni får se en glad och positiv Karolina hela våren och sommaren ut!

Toppen dag

    I går var dagen helt underbar! Det började med att jag fick reda på att jag klarade tentan! 49 % var det som hade kuggat, så det kändes väldigt skönt att ha klarat den. För att fira det gick Daniel och jag till folkparken och åt glass i det fina vårvädret. Sedan på eftermiddagen åkte jag ut till Sara i Åby och tog en lååång prommenad. Vi gick runt Ågelsjön, som vanligtvis är en ganska lång prommenad, men Sara är känd för sina superbra genvägar så att vår prommenad blev ganska mycket längre. Alla tre ramlade en varsin gång på vägen, Amarant fick stilpoäng och Sara fick pluspoäng för att hon skadade sig.    Plus att jag har fått deklarationen och har fått reda på att jag kommer att få tillbaks en massa pengar, så det känns skönt. Då skulle jag klara mig halva sommaren utan jobb.
     Gårdagen var helt enkelt en toppen dag!

Till min kära vän

    Det här inlägget är till min kära vän som jag känner att jag har missunnat den senaste tiden. Jag vill bara be om förlåtelse,
förlåt mig!
     När jag började plugga bestämde jag mig för att bli mer egoistisk (än vad jag redan var) men då gällde det studierna. Jag bestämde mig för att jag ska lägga all min tid och energi på skolan. Vilket jag gjorde också, men sedan när det har dykt upp något så har jag varit med mina vänner och träffat dem och brytt mig om dem. Förutom dig, jag har verkligen försummat dig, det har inte varit min mening och jag är hemskt ledsen för det. Du, om någon, har varit den som verkligen har behövt blivit prioriterad. Du har varit den enda under den här tiden som faktiskt har behövt mig. Samtidigt som jag tror att du är en av de få, som verkligen förstår mig när det gäller mina studier.
    Jag tror också att en del av detta har varit rädsla, en rädsla och chock över vad som hänt dig. Jag vill verkligen inte reagera på detta på det sätt som jag har gjort och jag lovar att jag ska bättra mig. Du är min bästa vän och jag vill och tänker ställa upp för dig i alla väder! Så som vi alltid har gjort för varann!
    Jag vill bara säga att jag är ledsen och skäms över att jag inte har ägnat dig tillräckligt med tid och uppmärksamhet, så som du har behövt! Jag är rädd för att vi har glidit ifrån varandra, men jag ska se till att bevisa att vårt förtroende och vår kärlek till varandra är så stark att vi kommer att klara oss igenom det här, så som vi har gjort med allt annat vi har varit med om. För det har vi ju verkligen bevisat förut, eller hur?