Min sista sommarlovsdag

I morse gick jag upp tidigt för att hjälpa Sara att flyttstäda, som jag lovade henne tidigare i veckan. Halvägs inne på dagen, när knappt halva städandet var klart insåg jag att detta är min sista sommarlovsdag och jag ägnar den åt att städa! Kanske inte det perfekta sättet att fira (om det nu är det man gör) sommarens avslut. Tidigare år har jag åkt med familjen till smultronstället eller liknande.
Hela min sista sommarlovshelg har gått ut på att ställa upp för systrarna Brolin. Men men, vad gör man inte för sina vänner?

Katt

 Nu har jag skaffat katt, ja eller nästan. Jag kommer att vara kattvakt åt Saras lilla Pyret nu i två månader framöver! Hon är världens härligaste katt. Supertrevlig, jätte härlig, mysig och busig! Daniel har redan fastnat för henne. Jag tror att hon kommer att trivas här innan hon kommer hem till mamma Sara igen...

Sååå bra

Allt är just nu sååå bra. Jag är så himla glad. Jag kom precis hem från Friskis och Svettis. Var där och förlängde mitt kort idag och gick på deras danspass. Jag har aldrig gått på det förut, och det var superkul! Efter att ha skakat rumpa på friskis kom jag hem och upptäckte att jag har blivit godkänd på den medicinska vetenskapstentan. Sååå härligt! Jag är så himla glad just nu!

Harry Potter-maraton

    Nu har jag och Kajza haft vårt Harry Potter-maraton som vi så länge har pratat om. Det började i måndags eftermiddag och avslutades igår kväll med den senaste filmen på bio. Det har varit supermysigt att fått ha varit så mycket med min syster som nu åter är hemma igen! Riktigt supermysigt har det varit!
   Jag tycker, till skillnad från så många andra att den senaste filmen var jätte bra. Lite synd bara när de använder kläder som det finns likadana av på Gina Tricot, det förstör stämningen lite...

Augustifest

 Det här årets augustifest har verkligen varit som en enda stor fest. Jag har festat lite varje dag! Det har varit asroligt, men tanke på att det var så länge sedan jag festade innan. I onsdags var det Sara, jag, Kalle, Fredric och Daniel (en liten stund) som först var här, sedan såg vi fyverkerierna, satt på munken och avslutade kvällen med att åka linbana i vasaparken. I torsdags blev det inte en lika lång kväll, men det hanns ändå med rix fm-festival, trädgårn och fyverkerier. I fredags var det inflyttningsfest hos Linda, det var jätte roligt att träffa tjejerna från min gamla gymnasieklass. Jag har inte träffat någon sen vi sågs innan jul förra året, så det var verkligen på tiden. Sedan gick jag förbi Becca, Jossan och Eme en sväng på Bishop, men slöt ihop med Tove för en väldigt kort visit på Otten. Igår var det trädgårn som gällde, med Andrea, Sara och Malin. Det var en väldigt händelserik kväll må jag säga. Den avslutades med ytterligare en sväng på Otten, men denna gång med Nathalie, Frida, Nickis och Gustav.

 Såhär mycket som jag har umgåtts och så många människor som jag har mött de här senaste fyra dagarna har jag nog inte träffat sammanlagt under hela våren och sommaren. Nästan. Det har varit helt underbart! Jag vill ha mer sånt!

Scrubs

 Jag sitter och ser på Scrubs, det är det avsnittet där de sjunger hela tiden. Det är nog mitt favoritavsnitt av Scrubs! För er som inte förstår hur bra det avsnittet är; Se här bara!Jag älskar Scrubs!

Fixa lite och trixa lite...

 Jag håller på och fixar och trixar lite inför i morgon. Japp, även jag fixar lite... Min lilla stora syster ska nämligen flytta till Öland och gå i skola där i ett helt år. Så jag ska följa med och köra och vara sällskap. Det ska bli mysigt med en liten roadtrip, men desto värre med att veta att jag inte kommer att kunna träffa min lilla syster lika mycket och ofta som innan. Nu finns hon alltid här och jag kan nå och träffa henne när jag vill. Men hon kommer ju hem och det går alltid att åka ner och hälsa på! Men jag kommer att sakna henne!

 Så därför håller jag på och fixar inför det... Men vad jag fixar är en liten överraskning!

Botemedel mot tråk

 Jag kom på ett väldigt nyttigt botemedel mot tråk; shopping! Jag stack iväg till Maxi och gick och slötittade lite i butikerna. Köpte lite mysiga småprylar och provade en massa fina klänningar!

Tänk om jag kunde köpa dom! De är så fina!

Kalas!

 Nu är den hemska tentan avklarad! Puh! Jag älskar känslan när man går ur salen och man börjar inse att det är över nu, nu kan man släppa det här, nu är tentan avklarad och jag har gjort så gott jag kunnat. Det är så skönt! Men jag har ont i fingret efter att ha hållit så hårt i pennan i fyra timmar, det gör ont nu när jag skriver på tangentbordet. Men jag tror att jag klarade tentan, jag svarade på allt och så mycket som jag bara kunde... Så nu blir det att hålla tummarna i två veckor!
 Efter tentan firades Kalles födelsedag hemma hos mor och far med att äta kräftor. Men eftersom jag drömmer mardrömmar om att kräftorna börjar leva så vågade jag bara äta en halv. Men tårtan som Daniel hade bakat åt jag desto mer av!
 Nu sitter jag här och väntar på att tvätten ska bli klar, är rastlös och vill hitta på något annat än att vika tvätt en sån här fredagskväll när jag borde vara ute och fira att jag äntligen har sommarlov!

Lite små panik

 Nu är det mindre än tolv timmar kvar till tentan. Jag är supernervös och har lite smått panik! Jag vill så gärna klara den här tentan. Jag tycker ändå att jag har pluggat en hel del den senaste tiden. Men just nu känns det inte som det räcker, periodvis har det kännts väldigt bra, men just nu så är allt en enda stor röra. Det som var självklart i morse är inte längre självklart, men jag hoppas att det går vägen ändå!

Håll tummarna!


Helsingör-Puttgardenresan

 
Daniel och jag på vår resa till Helsingör, då vi tog den lilla omvägen via Tyskland innan vi åkte hem.


Här är vårt rum på vandrarhemmet där vi bodde


där vi hade havsutsikt.


Någon var helt lyrisk över Bordershop


Helsingborg var invarderat av nyckelpigor, dessa blev fulla av snapsen.


Och vi hade en hel del med oss också.

Tack älskling för en underbar resa!

Väntar

 Nu sitter jag och väntar på att Daniel ska komma hem. Då ska vi packa, sen åka till Forex och växla pengar och sen så åker vi till Sörping och sover där i natt och i morgon bitti bär det av till Helsingör. Där det ska vara 22 grader varmt och sol hela dagen. Så passande eftersom vandrarhemmet som vi ska bo på ligger precis vid stranden! Sedan lördag morgon åker vi vidare till Tyskland och Puttgarden! Såå roligt!

 Lekte med Sara på hennes lunch förut, hon var virrig och fin i sitt hår! När jag åkte dit läste jag i metro att "lantisar är smartare än statsbor" enligt en undersökning. Haha! Yes! In your face bitches! Det stod att det är avgaserna som gör att IQ:t blir sämre. Det kan vara därför som jag har blivit så pass mycket dummare det senaste året...

Sikken pluggdag...

...det har varit för mig idag, jag har inte gjort något annat. Likadant kommer det att vara i morgon och på torsdag för även då kommer jag vara ensam och ha en massa värdefull och behövlig pluggtid. Nu måste jag bara klara den här tentan, just nu siktar jag på att bli bäst i klassen. Men eftersom det är en vecka kvar så vet jag att den ambitionen kommer kommer att lägga sig ganska fort.
 
 På fredag bär det av till Helsingör med Daniel, på en resa som han har bjudit mig på! Sedan åker vi till tyskland på lördag. Jag längtar!

CSNbajs

 Jag sitter här och blir så himla irriterad för att jag inte får det bajsiga BankID grejen att funka. Jag skulle behöva söka lite pengar från CSN, så att jag får några pengar nu i slutet av den här månaden. Men det funkar inte!!! Jag behöver hjälp! Jag har mailat dem två gånger redan, men de svarar knappt på min fråga. GAH! Blir så trött!