Toppen dag

 Idag är ännu en sån här toppen dag! Det gick jätte bra på seminariet idag och min muntliga del gick super bra, plus att jag tog tag i saken och opponerade åt min grupp. Något som jag aldrig gjort tidigare. Jag brukar alltid tänka "äsh, jag behöver inte säga något. Det kan någon av de andra göra"  Det var ashärligt!

 Sedan mötte jag Sara en snabbis, det var ännu ashärligare!

Och nu...
sitter jag och lyssnar på Björn Rosenström och bara mår så himla... ja se själva!


 Det går en stöt igenom hela min kropp,
du och jag på en strand och i mitt blodomlopp,
går allt med dubbel fart,
jag ska få känna dig snart,
och allting känns så jävla... underbart!

Glad glad glad

 Den här eftermiddagen har varit jätte bra! VI hade kommunikationsövning i skolan. Det gick ut på att vi blev filmade under en diskussion och sen så fick vi titta på filmen och titta på hur vi kommunicerar och sådär.
 Jag var jätte nervös innan, men när vi väl hade börjat kändes det jätte bra! Jag fick en massa bra kritik från flera som gjorde mig as glad.

 Så nu springer jag mest runt och bara är glad glad glad!

 Och det blev bara ännu bättre när jag kom hem och älskligen hade städat så att det skiner här hemma. Naaajs!

Så nu ska det faktiskt bli roligt att festa i morgon!

Plugg plugg plugg

Jag har så mycket som ska pluggas nu. Om två veckor (i morgon) är tentan. Det känns väldigt nervöst! Jag vill så gäran klara den! Sist så var det 40 % av alla studenter som kuggade och gången innan det (eller om det var en helt annan gång) 60 % som kuggade. Det gör ju inte att det känns som att man kommer att klara sig. Så därför kommer jag nog inte att vara så social nu framöver utan bara sitta och plugga plugga och plugga dagarna i ända! Idag har jag suttit mina 8 timmar om dagen som man ska göra (eftersom jag läser heltid ska man plugga 40 timmar i veckan). Så nu känner jag mig stolt, men jag har ändå ångest för allt som jag har kvar...

Sex and the City

 Jag har precis sett Sex and the City-filmen! Åhhh vad den var bra! Jag bölade hela fyra gånger; till exempel när Big övergav Carrie (och när de blev ihop igen) och när Charlotte berättade att hon var gravid. Jag har inte sett så mycket av tv-serien, men filmen var helt fantastisk! Precis vad jag behövde en sån här dag, det är nästan så att jag har energi till att plugga nu!
 Den fick mig verkligen att tänka på mina egna Sex and the City-vänner: Ida, Jaana och Zandra!


Så himla snyggt

Vaknade tidigt i morse och kände inte för att göra någonting, därför ägnade jag morgonen åt att fixa med min blogg! Och så himla snygg den blev! Det var verkligen värt att slösa ungefär två oerhört viktiga timmar av den här dagen på att fixa bloggen.
Nu ska jag om 10 min åka hem till mor och far och äta familjemiddag. Det ska bli härligt att komma hem igen! Sedan ska jag ägna kvällen åt att plugga!

Fittkramp

Hihi! Jag satt och läste Brollan Fjollans blogg och hon använde sig av det lilla vackra ordet fittkramp! Hihi! Jag gillar verkligen sådanna dära ord, de sätter liksom guldkant på tillvaron. Så nu gör jag lite reklam här; gå in på: www.fittkramp.se och läs mera så fattar ni! Framför allt om man har sån kiss- och bajshumor som jag så kommer man att gilla sidan!

Hade förresten väldigt mycket fittkramp förut idag!
Att inte få göra som man vill

 Jag är så trött på att man inte kan få göra som man vill utan att andra ska se ner på en, tycka att man är konstig och börja prata en massa skit om en. Till exempel kan man som tjej inte göra vad som helst, man får absolut inte bli för full. Helst ska man ta två tre cider max och så ska man sitta lugn och stilla och bete sig som vanligt. Man får absolut inte göra bort sig!  Man får heller inte vara för glad då (för att då är man för full), man får inte bjuda på sig själv (för att då är man för full och skämer ut sig själv) och man får absolut inte skämta (för att då är man absolut för full och skämer inte bara ut sig själv utan alla de man är ute med).

 När ska man då få vara sig själv och ha roligt åt sig själv?
 
 Däremot är det mycket mer accepterat för killar att bete sig så, men för tjejer är det förbjudet. Men självklart är det frivilligt att bete sig så, men man bör definitivt avstå om man inte villha andra tjejers sura blickar och en massa skitsnack bakom ryggen!

 Oj oj oj!
Jag trodde, eller hade åtminstonde hoppats, att vi hade vuxit ifrån det där!

Sitter hemma hos Kajza

 Just nu sitter jag hemma hos Kajza (?) nästan... Egentligen är jag hos Kalle, men för närvarande är det Kajza som bor här, för hon är kattvakt! På tisdag ska jag och Kajza åka på utflykt! Det ska bli mysigt, det är mycket Kajza nu för tiden! Det är trevligt, just nu så är hon den enda (förutom Danjel då) som jag har kontakt med när det gäller utanför skolan.
 Men nu ska jag njuta av Kajzas stripptease och förklara mer för henne om Lejonkungen!

Rörigt i huvudet

Just nu känns det mycket rörigt i huvudet, det är mycket plugg och mycket i skolan. Och det är väldigt svårt, det är svårt eftersom jag måste hitta all information själv och jag får ingen hjälp om var jag ska hitta all den informationen. Och allt bara känns som en enda stor röra. KAOS som de flesta i min klass säger.


Såhär ser mitt liv ut just nu