Dessa jävla tisdagar

 Tisdagar har alltid, under hela mitt liv varit min otursdag. Det mesta jobbiga, hemska, tråkiga som har hänt, har hänt på en tisdag. Oftast är det bara en dålig dag, då allt är skit eller jag är nere och deppig. Idag är en sådan dag. Den här dagen har präglats mest av krav. Jag känner inget annat än krav, krav, krav från alla håll. Verkligen, jätte jobbigt! Men som tur så är snart dagen över och i morgon ska det bli en bra dag igen... jag längtar!

Varning

 I går var jag och en kompis och fikade, då satte sig två killar vid vårt bord. De var verkligen jättejobbiga! Ja, alla vet ju hur killar kan vara ibland! Men vi sa till dem att vi båda var upptagna och att ingen av oss hade något som helst intresse för någon av dem. Till slut verkade de fatta och gick sin väg, men jag hann med att ta ett kort innan de gick. Jag lägger upp kortet här som en varning för er som läser min blogg, att ifall någon av er skulle stöta på någon av dessa, så stick innan de börjar trakassera dig!

Teaterresan

 Min och Kajzas teaterresa började inte så bra, volvon gick sönder när vi åkt förbi Jönköping, så mamma och pappa åkte ner och gav oss audin. Det var tur att vi åkte klockan sju på morgonen, för att vi var inte i Helsingborg förrän halv sex på grund av bilen. På Fredriksdal spelade de "Lorden från gränden", vilket de gjorde jätte bra. Men eftersom jag har sett den så mycket innan så vart det så mycket fel att se den i en annan version. Sedan åkte vi till Hagön och sov, det gjorde väldigt ont men det var supermysigt i regnet. Vi sov ända till halv elva, men det behövde vi nog! Sedan blev det en tur i Halmstad och Tylösand. I Falkenberg var vi på Vallarna och såg "Virus i bataljonen" Tjejen som skulle skriva ut biljetterna trodde att de hade fått virus i datorn, hon hade nog inte alla hästarna i stallet. Båda teatrarna var superbra, men det roligaste var när de faktiskt började skratta, kom bort sig och improviserade. Sedan åkte vi till Ullared och sov där. Sista dagen, och det nya för årets resa spenderades i Ullared. Så roligt det var! Jag köpte en massa, mest saker som jag faktiskt behöver. Det var dunder roligt!Något att ta till sig

  Jag skrev i ett inlägg för ett tag sen om hur jobbigt det är när man måste kämpa mot sina egna känslor. Men jag måste nu rätta mig själv när jag har lärt mig en sak. Det var en väldigt smart människa som sa såhär till mig: "Det beror på hur man ser på det, om man tror att man äger sina egna känslor eller inte" och givetvis är det så, jag har inte tänk på det så innan. När de dumma tankarna, helt utan anledning dyker upp, så är det bara att skita i dem och tänka på något annat!
Semester med mamma

   Igår kom jag hem efter en liten semesterresa (ni som vet hur jag har varit; lägg märke till att jag kallade det semesterresa och inte studiebesök ) med mamma. Det var en överraskningsresa så jag visste inte vart jag skulle förrän vi var framme. Ängelholm var målet. Vi bodde på hotell och hade det supermysigt! Temat på semestern var "'Havet" Vi åkte runt till lite olika småstäder och tittade på olika saker, till exempel båtar, havet och fyrar. Vi har också badat, solat, sett en massa fina hus och varit på en strutsvisning! Där lärde jag mig att med en sjuksköterskeutbildning så passar man väldigt bra som strutsfarmare, ifall jag skulle vilja bli det sen när jag är klar!
   Vi har haft det supermysigt! Mycket cyklande har det varit och väldigt mycket filosofiskt snack! Det har verkligen varit en underbar resa! Tack mamma! Den gav mig mycket ny energi och har fått mig att må så mycket bättre!Home sweet home

 Ända sen i lördags kväll har jag varit hemma hos mamma och pappa, fram till nyligen. Det har varit så himla skönt! Det har varit som semester ungefär, vi har jobbat en massa med bland annat den nya bilen och att elda upp allt skräp som blev över när vi rev taket på det gamla hönshuset som nu ska byggas om till orangerie! Skitigt, svettigt och rökigt, men det har varit super kul! Har också myst, grillat, umgåtts med min familj och spelat en massa kort! Det har varit superhärligt och jag har verkligen behövt det!


NamNam var också med när vi lekte med bilen

Så mycket regn...

... som faller på oss idag. Jag har lite blandade känslor om det, på ett sätt är det väldigt mysigt med regn, jag tog en promenad med paraplyt runt strömmen förut och det var super mysigt, det är också mysigt att sitta inne under täcket och se en mysig film och bara ta det lungt. Samtidigt så blir jag lite små depp av regnet, man får inte direkt någon energi av att titta ut genom fönstret.

   Jag skulle vilja passa på att säga tack till Kalle för våran pratstund igår, det känns som att det hjälpte och att jag börjar komma över allt det svåra nu! Mycket värdefulla ord!

Kämpa kämpa kämpa

 Jag hatar när man måste kämpa med sitt eget psyke, eller mot sina egna känslor. Som till exempel när man måste kämpa mot sin dåliga självkänsla. Att när man helt enkelt känner sig ful, tjock och äcklig så ska man bara helt enkelt skita i det och tänka "jag är störst, bäst och vackrast". Det är så himla jobbigt att kämpa mot de känslor som dyker upp, till exempel vid de tillfällen då man känner sig blyg och bara vill gömma sig, då man bara ska strunta i det och istället ställa sig i mitten och prata en massa! Det är jobbigt, men det är bara att kämpa, kämpa och kämpa!

Min vardag

 Jag gillar verkligen hur min vardag ser ut just nu. Jag går upp klockan sex med Daniel varje morgon och jag har insett hur otroligt underbart det är att gå upp tidigt på morgnarna. Fast jag antar att om jag hade varit tvungen till det varje dag så hade jag inte gillat det lika mycket. Dagarna blir så himla mycket längre och jag hinner med så himla mycket mer. Jag älskar känslan av att jag har hunnit med en massa när klockan bara är elva. Jag har också börjat tycka bättre om att vara vaken tidigt på morgonen än att vara vaken sent på kvällen.
 Jag hinner med så himla mycket om dagarna nu, jag simmar varje dag, tar mig en lång prommenad varje dag. Lagar mat och städar så att lägenheten nästan är kliniskt ren hela tiden. Plus att jag hinner med att umgås med mina nära och kära! Det är superhärligt!