Ballar av stål

    Efter att ha sovit bara 2,5 timmar igår var jag väldigt trött och när jag är trött har jag väldigt dålig humor och skrattar väldigtlätt och väldigt mycket. Det, kombinerat med att jag överlag har en väldigt dålig humor och att jag inte har kommit ur kiss- och bajsåldern än (min mamma säger att man inte är riktigt vuxen förrän man börjar leka som ett barn igen) så såg jag på Ballar av stål igår.

Och jag garvade som bara den åt Nor! Haha! Se själva!   Jag älskar när människor kan bjuda på sig själva och när de inte har några hämningar alls. När de inte är rädda för att göra bort sig!

En hyllning till Nor!

Jaha...

Jahå? Varför funkar inte den nu då när man behöver den som mest? När jag för en gångs skull hade modet (dumdristigheten) till att prova!

Dumma dumma sån där reflex!

Skolan

 Jag tycker att det är så himla roligt att plugga just nu!
 Mitt sökande var egentligen mer av en impuls grej, men det är absolut inget jag har ångrat. Jag har inte ens tvekat eller tänkt tanken på att hoppa av (Jo, när jag först insåg att jag kommer att kugga på tentan). Jag har inte ens trott att omvårdnad kunde vara såhär roligt och inte såhär intressant. Jag tycker det är jätte kul att lära mig allt om kroppen och jag vill bara lära mig mer och mer hela tiden. Och när det gäller just omvårdnaden så känns det som att det verkligen är min grej. När föreläsarna pratar om hur en typiska sjuksköterska är eller hur en sjuksköterska ska vara eller handla i en viss situation så tänker jag bara "ja, det där är ju självklart, det där kan jag" eller " kommer jag absolut att göra!" Det känns jätte roligt!
 Jag tror att det här verkligen är något för mig och att jag kommer att klara av utbildningen och bli en sjukt bra sjuksköterska!
                                                                               (Haha, nu var jag lustig igen)

Tänkvärt!

Hellre råg i ryggen än säd i brallan

Hellre en ratt i taunus, än en tratt i anus

Bättre borsta katten, än kasta bort den

Bättre en älg i skogen än gjort i byxan

Bättre att skita i julen än hjula i skiten

Bättre handen på hjärtat än hjärtat i handen

Bättre besläktad med en frukt, än befruktad av en släkting

Hellre lutande skidor än skitande luder

Bättre en vecka i fjällen än en fjälla i veckan

Bättre rot i moset än mos i roten

Bättre en fotfil i bastun, än ett rivjärn i farstun

Hellre omkörd och bortkommen än omkommen och bortkörd


Smittad

 Jag har blivit smittad av min basgrupps magsjuka! Det är konstigt hur magsjuka har så lätt att sprida sig, halva min grupp har fått det nu. Men de andra verkar ha klarat sig ifrån det. Skönt för dom!
 Så den här dagen har jag knappt gått ur sängen, det har i och för sig varit skönt, såhär avslappnad har jag inte kännt mig på länge. Så jag ska väl inte klaga...
 Jag mår lite bättre nu faktiskt, hoppas att det går över helt till i morgon!

För mina läsare...

 På allmän begäran kommer jag här att lägga ut en bild:
 Eftersom delar av mina läsare så gärna ville att jag skulle lägga ut denna bild har jag nu gjort det!

Jag vill bara väl

 Jag har precis insett ett bekymmer hos mig själv. Jag vill bara alla så väl, men det strular till sig för mig, just därför, och gör så att jag hamnar i dispyt med alla istället för att stötta eller hjälpa någon.
 Jag vill bara vara snäll och stötta de som jag ser mår dåligt. Men när jag tror att jag hjälper dem, så förvärrar jag i själva verket för dem, så att de blir sura på mig. Och jag får då ta konsekvenserna av det, och blir då illa omtyckt, när jag egentligen bara ville hjälpa till!
 Men är mitt alternativ att bara stå och se på? Men om jag inte har med saken att göra, borde jag kanske bara vara tyst och låta andra sköta sina problem själva!

 Men jag vill ju bara hjälpa!!!

Träning

Igår var jag med systra mi och tränade på Friskis igen. Det var jätte länge sen jag var där pga att jag har problem med mitt knä. Men det har blivit bättre och igår gick det faktiskt att träna! Det var jätte skönt! Därför ska jag träna som bara den den här sista tiden innan mitt kort tar slut! Så nu vill jag inte göra något annat än att bara träna hela dagarna, men jag har ju tenta om en vecka så så jätte mycket träning kommer jag nog inte att hinna med, tyvärr!

Dålig dag

Fittkampf

Förklaring: Feminismens motsvarighet till Jihad, dvs en strävan efter att skapa det goda nationalfeministiska samhället genom att döda alla män. Ideoligin finns beskriven i boken \"Mein Fittkampf\".


Idag har jag lite fittkramp och skulle verkligen kunna tänka mig att joina det där!