Juni, juli och (tenta i) augusti

   Ja det är i allafall vad jag förväntar mig att få göra. Omvårdnadstentan fick jag idag reda på att jag klarade, super skönt! Så nu är det bara den medicinska kvar på torsdag, men den kommer jag inte att klara. Jag tror inte det iallafall, jag har verkligen knappt pluggat. Jag har haft så mycket annat att göra just nu, som att ligga och stirra in i väggen och storböla, att jag inte riktigt har haft tid till att plugga. Jag skulle behöva väääldigt mycket tur nu om jag ska klara den här tentan. Men jag ska försöka, har ju lite tid idag och hela dagen i morgon.
   Men i mitt lilla tentaplugg ska jag också hinna med och städa, det ska faktiskt bli roligt. Konstigt nog, men det är mycket roligare att städa hos någon annan!

En hyllning till särskrivning

    Eftersom jag har fått så mycket klago mål så tänker jag till ägna detta in lägg till sär skrivningen!

Jag är en lång hårig sjuk sköterska

På en resturant kunde man för 169 kr få " skivad kalv lever med kul potatis"

I bad rummet låg smutsiga barn under kläder i väntan på hand tvätt

Mannen var egentligen en i kassa personalen, men han hade bröst och magmuskler och bjöd något mot stånd när hon tog fram lös godiset

Hon var en full vuxen svensk kvinna

Då kom han ut klädd ur garderoben

Det var i en matbutik där det stod " livs från fjärran och mellan östern" och till julen behövde de extra personal och då stod det i annonsen " Extra knäck till jul"Trosa

    Nej, det här inlägget kommer inte att handla om min trosa, utan om staden Trosa. Jag var där idag tillsammans med mamma och Kajza. Även om dagen innehäll en hel del trosskämt. Mamma skulle dit på grund av någon jobb-möte-grej och eftersom Kajza har varit där innan så visste hon vilken mysig sommarstad Trosa kan vara, så därför ville hon att vi med skulle följa med dit och mysa runt lite. Och det var supermysigt!
   Vi strosade mest runt på stan (ja stan, det är ungefär i samma stil som Sörping), satt i solen och njöt vid en liten näringsrik å och åt glass. Vi åt också lunch på världens mysigaste ställe.


Såhär såg utsikten ut därifrån.
Det var ett ställe där man kunde gå upp en våning och sitta ute på en balkong och äta, vi var alldeles ensamma där och solade oss i det härliga vädret. Super mysigt! och bruna blev vi!

Här äter Kajza sin ciabatta.

Här är den näringsrika ån som vi var vid.

Vi har mest under dagen pratat i medicinska termer, olika kroppsdelar på latin och vad det är för en skillnad på gytja och dy men vi har också hunnit med att flamsa och tramsa också!

En super mysig dag kära syster! Tack för att du bjöd med mig!

Helg

     Jag vill ha helg! Jag vill ha helg NU! Det ska bli så himla skönt med helg snart, jag har bestämt mig för att jag inte ska plugga något alls, inte ett enda dyft på hela helgen, jag kanske ska plugga lite på fredag i bilen för att jag inte kan motstå, men det blir bara under en sisådär fyra timmar så det räknas inte. Sen ska jag vara absolut ledig och inte tänka ett dugg på skolan, så har jag inte haft det sen jag började skolan i januari, så det ska bli super skönt! Jag ska göra en massa roligt också, jag ska på en mystur med min syster och till Arbis och se deras show med Sara till exempel.
      Det ska bli så himla kul! Jag längtar så!!! Jag vill ha helg nu! Jag orkar inte vänta längre!

Söndag

    Idag är en riktig myssöndag. Den började med att jag och Kajza åkte till Maxi och tittade lite i affärer, sedan handlade vi lite på ICA, bland annat jätte mycket toapapper. Skönt, så nu kan vi bajsa ett tag till här hemma! Sedan åkte jag och Kajza ut till ett naturreservat som vi hittade som låg precis brevid brukshundsklubben. Jätte mysigt, vi såg nästan hem därifrån! Det var lite ballt!
     Som man kan se av bilderna så hade vi super mysigt!
     Och nu ska jag plugga lite, men sen ska det bli ännu mer myspys, fast med älsklingen och Ice Age 2 som jag köpte idag! Så mysigt!Sommar

      Jag längtar jätte mycket till sommaren. Jag har väldigt stora förväntningar på den, det är jag ska göra allt, det är jag ska hinna med allt som jag inte hinner med nu. Då ska allt det bra hända, då ska allt det roliga hända och då ska mitt liv bli perfekt till fullo. Men jag är rädd för att det inte kommer att bli så. Visst, sommaren behöver inte bli så som jag har förväntat mig, bara jag blir nöjd med den. Jag är rädd för att jag känner efter sommaren att den mest var till en besvikelse. Tänk till exempel om hela sommaren kommer att regna bort, då kommer de mesta av mina planer att förstöras!

      Det är trots allt bara fyra veckor (och en tenta på fredag) kvar tills jag har sommarlov. Det är elva skoldagar och ungefär 50 timmar kvar i skolan. Men på den tiden är det mycket som ska hinnas med. Det är två tentor, tre seminarier, dissektion, färdighetsträningar och en massa mer.
 

Valborg

                                             

    Nu när jag för en gångs skull har lyckats bli meddragen ut ur stan, ut på landet bland lugnen och ro`n, så har jag insett hur stressad jag är och hur länge sen det var som jag verkligen slappnade av. Jag fick en känsla av hur mycket jag egentligen saknar Daniel, trots att jag träffar honom varje dag, så märkte jag igår att jag aldrig riktigt har umgåtts med honom. Eftersom jag har haft så mycket annat i huvudet så har jag inte tagit till vara den tid som jag har haft med honom, eller någon annan heller för den delen. Men det ska det bli ändring på! Dock inte förrän efter de närmaste fem hektiska veckorna. Men sen, i sommar, då ska jag ta till vara på tiden och bara njuta! Det lovar jag!