Midsommar

Och så var sommaren här. Vilken härlig vecka det har varit, soligt och fint varje dag! Och nu när jag jobbar så mycket så vill jag verkligen se till att göra grejer när jag är ledig, och det gör jag också! Det här kommer säkert att bli en helt fantastisk sommar. Hoppas vädret håller i sig sommaren ut bara!

Just nu sitter jag hemma hos mor och far, jag åkte ut lite tidigare än de andra för att hinna betala mina räkningar. Sedan blir det lite midsommarlunch här med den närmsta familjen och kvällen kommer att spenderas på Saras land ihop med grillen. Kan det bli mer somrigt?

Tjejkväll

Nu har jag varit och handlat taco-grejer inför kvällen. Vi ska ha lite reunion från mitt gamla gymnasiegäng. Det var länge sedan, sist det var något missade jag det för jag jobbade. Tyvärr kan inte alla komma den här gången heller, så det är som det brukar vara med andra ord. Men det ska bli roligt att träffa de som kan!

Nu blir det att se lite bröllop innan det är dags att göra sig i ordning och vänta på att alla ska komma!

Ingen dator

Jag har ingen dator längre, den gick sönder för drygt en vecka sen. Jag känner mig helt handikappad utan. På ett sätt är det skönt, för jag lägger inte en massa onödig tid framför datorn, utan kan nu göra en massa mer vettigare saker. Men samtidigt så behövs datorn till en massa nödvändiga saker, så nu måste jag be andra att kolla min mail, mitt schema eller betala räkningar. Eller åka och låna av någon. Jobbigt jobbigt!

Det värsta är ändå alla bilder som jag har på datorn som betyder massor, så jag hoppas jag kan få igång datorn så jag kan rädda mina kära bilder!

Hemma igen

Nu är jag hemma igen efter min Piteå-resa. Jag är verkligen glad att jag åkte upp, skolan var verkligen fin och väldigt påkostad, med den nyaste tekniken överallt. Det enda de pratade om var hur dyra alla grejerna är (nästan). Som den nya orgeln för 20 miljoner, de 13 flyglarna á 800 000 kr styck (de har en musiklinje om någon undrar). De har också en tv-studio där eleverna får sända tv, flera radiostudios där man får sända radio om man vill. Jag gillade också staden, en mysig, pittoresk liten sommarstad. Studentlägenheterna var också mycket fina, och jag gillade framförallt att de är vanliga lägenheter och ingen korridor.

Jag fick ett gott intryck, och tågresan var faktiskt mycket trevlig. Så jag kan mycket väl tänka mig att gå där! Nu får vi vänta på resultatet och se vart jag hamnar. Har även fått brev från Kalmar...

Nu bär det av...

Nu ska jag alldeles strax åka iväg till Piteå. Just nu känns det ganska lugnt, men jag hade lite resfeber i morse. Äntligen är också allt fixat. Har fått ledigt från jobbet i morgon och får börja senare på torsdag med, så nu har det sista löst sig. Men oj vad mycket det var innan som jag var tvungen att fixa. Nu är även väskan (nästan) packad, och om knappt tre timmar så går tåget. Och i morgon tjugo i tolv är jag framme.

Vi ses igen på torsdag!