Mammas födelsedag

I går firade jag, Kajza och pappa mammas födelsedag. Vi åkte ut till Moon och förutom att vi så klart åt lunch på Moons skärgårdskrog så tog vi oss också en tur på vattenskoter. Det var hur kul som helst!
 

Lev livet

Pratar du bakom min rygg
-
betyder det att jag är längre fram än du...
 
 
Kommenterar du mitt liv
-
betyder det att mitt liv är mer spännande än ditt
 
 
Har du tid att leta efter mina misstag
-
betyder det att du är avundsjuk
 
 
Fortsätt du med detta
Så lever jag livet under tiden
 
 

På tal om dåligt väder...

...DET HAGLAR SOM BARA DEN!
 

Vad hände med sommaren?

Idag är det den 10e juli. Drygt en månad av sommaren har redan gått. Och snart har halva sommaren passerat. Men jag har knappt märkt att den har varit här. Vad hände egentligen?
 
"Sommaren är kort, det mesta regnar bort" som Thomas Ledin sjunger. 
 
Men ändå kan jag inte låta bli att tycka att det är lite mysigt. Det är härligt att sitta inne i soffan med en bra bok eller framför en bra film och höra hur regnet smattrar mot fönsterrutorna och taket. Och när man ändå jobbar så spelar vädret ingen större roll.
 
"Allways look on the bright side of life" som Eric Idle sjunger.
 

Fototävling

Eftersom jag har börjat tycka om foto så mycket, har jag nu ställt upp i NT:s fototävling. Där man får skicka in sin bästa sommarbild. Jag har hur många bilder som helst som jag skulle kunna skicka in, och sommaren är inte slut än. Men till slut bestämde jag mig helt enkelt för den här. 
 
Jag brukar inte ställa upp i sådana tävlingar, men det kan ju vara kul att testa. Vi får se hur det går...
 

En dag i Vingåker

Jag, Kalle, Kajza och Frida har haft en härlig heldag i Vingåker. Vi har hälsat på mamma på hennes jobb och även hunnit med en lunch tillsammans med henne innan vi åkte vidare till Factory Outlet för att shoppa. Lyckligtvis (för plånboken iaf) shoppade vi inte för mycket. Sedan köpte vi med oss lite matsäck och åkte ut till en sjö för att sola, picknicka och bada. 
 

Playing cat and mouse


Min vackra syster

Idag har jag haft en underbar dag tillsammans med min syster. Det är mycket underbara dagar i bloggen nu för tiden. Jag tror att var och vartannat inlägg börjar med "idag har jag haft en underbar dag...". Men det är sant. Det  HAR ju varit underbart. Annars skulle jag inte skriva det. 
 
Den här dagen har vi först gjort lite ärenden. Kanske inte så underbart, men sällskapet var ju huvudsaken. Sedan har vi ägnat kvällen åt att fota. Eller jag har fotat. Kajza har fått vara modell. 
 
Efter att ha varit ute i något som kändes som en knapp timme, men som i själva verket varade i två och en halv, har vi nu en massa fina bilder. 
 
Visst är de fina?
 

Westernutflykt

Igår hade jag, pappa och Kajza en helt underbar dag. Vi gav oss iväg på en liten utflykt för att uppleva gamla minnen. Förutom de självklara delarna som indianshow, vilda westernshow och en tågtur till Mexico City var det dessutom westerntävlingar på High Chaparall. Vi åkte på en hel del westerntävlingar när ni var små, så det var särskilt roligt att få en smak av det igen. Och nu saknar jag att ha häst mer än någonsin!