Vårblommor

Piteås första blommor börjar titta fram. Härligt med lite vår nu!
 

Lite sommar bokad

Nu har jag bokat några av sommarens äventyr. Min och Daniels resa till Berlin är bokad. Biljetten till Bråvallafestivalen är köpt. En tur till Liseberg med mina syskon är bokad. 
 
Whohoo!
 
Det är några av alla sommarens äventyr. Jag längtar! Det börjar kännas att sommaren snart är här. Om bara sex veckor är jag hemma igen och då har jag SOMMARLOV!
 

SMASK

I går var det SMASK. Svenska Musikakademikers Sång Kåntest. Det är bara folk från skolan som håller i hela evenemanget. De har ungefär samma upplägg som melodifestivalen. Men lite mera parodi. Plus att tv och radio sänder. Jag skulle nog tro att det är den största händelsen på hela året på skolan. 
 
Så jag, Karin och David hade finmiddag innan vi begav oss dit. Kul att få lyxa till det lite ibland. Klä upp sig och på på galej. Dessutom var det efterfest på kåren. 
 
 
 

Fisheye

Har lånat hem en kamera och ett fischeyeobjektiv från skolan. Det blir så coola bilder!
 
Såhär ser min lägenhet ut med det "vanliga" objektivet:
 
 
 
Och såhär ser det ut med fisheye:
 
 

Nu är sommaren här!

Eller kanske inte riktigt... Men snart så!
 
Men solen skiner och det blir bara ljusare och varmare för var dag som går. Så varför inte fira vårkänslorna med att grilla?
 
Jag, Karin, David och Emma har nu startat årets grillsäsong! Och vad gott det var! 
 
 
 
 

VarDag Nyheter

Från och med den här veckan och fram till sommaren har vi en kurs där vi ska producera nyheter på webben. Klassen är indelad i tre grupper och bildar tre redaktioner. Vi heter VarDag Nyheter. Våra ledord är nära och nytt-it.
 
Följ gärna vårt arbete här!
 
Hemsida - http://vardag.weebly.com
Facebook - https://www.facebook.com/VardagNyheter
Instagram - http://instagram.com/var_dag
Twitter - http://twitter.com/VarDagNyheter

Mmmm.... påskägg

Jag måste bara skryta om mitt fina påskägg som jag fick av Daniel. Han är helt enkelt expert på att ge bort personliga påskägg! I påskägget fanns det nötter, hackadenötter-med-smält-mörk-choklad-ihopmojsade-till-en-klick och bacon-stripes-doppade-i-mörk-choklad! 
 
Japp! Jag fick bacon i mitt påskägg! Han hade knaperstekt bacon och sen doppat dem i riktigt riktigt mörk choklad. Första tuggan jag tog var sådär. Men efter en stund blev det bätte. Och bättre. Salt och choklad är en riktigt god kombination.
 
Lite senare testade jag att äta det tillsammans med Brieost. Och det mina kära vänner! DET blev en smaksensation! 
 
Vågar du testa?