Bråvalla 2013

Bråvalla 2013. Min första riktiga festival. Och vilken festival! Jag har haft så fruktansvärt kul. Det kommer absolut inte bli min sista! Nej, nästa år tänker jag vara där igen.
 
Jag tror den här festivalen innehöll precis allt det som en festival ska innehålla. Jag hann tyvärr inte se så mycket som jag hade hoppats på, men stunderna på campingen var nästan det bästa. Leran (som Ida tog sig ett dopp i) gjorde festivalen komplett! Det bästa scenframträdandet var utan tvekan Rammstein. Jag hade förväntat mig en show. Men oj, det här måste vara det bästa jag sett i scenframträdande. Det mest oväntade, grövsta och roligaste jag sett. 
 
Som Daniel sa: Hur ska vi kunna toppa den här upplevelsen i sommar?
 
Antagligen inte. Men vi har många otroligt bra minnen att se tillbaks till. Plus förhoppningsvis en ny festival nästa år.
 
Tack alla inblandade!
 
 
 
 
 
 

Göteborg eller?

I helgen var jag, Kalle och Kajza i Göteborg. Vi hade en heldag på Liseberg, med en hel del regn, skrik och berg-och-dal-banor, innan vi på kvällen drack vin, åt ost och mös på hotellrummet för att sedan slockna av utmattning. 
 
Tack kära syskon för två supermysiga dagar!
 
 

25-årskalas

I fredags var det 25-års firande för Nathalie. Ett härligt gäng åkte ner till Valdermarsvik och åt middag på Gryts varv innan  vi åkte till Nathalies landställe för att sova över där. Kvällen var helt perfekt. God mat, goda tårtor, underbara människor, vackert väder, goda drinkar, roliga lekar och mycket skratt. 
 
 
 
 
 
 

Cykelutflykt

I dag har jag varit på cykelutflykt längs med Göta kanal. Sammanlagt blev det en tur på två mil och de foton som ni ser här under. Dessutom resulterade turen i solbrända axlar och en väldigt lycklig tjej. 
 
Jag har nämligen bestämt att se till att göra det mesta möjliga av den här sommaren. Tycker att mina första tre dagar har satt en bra nivå för hur sommaren kommer att bli!