Ljusa nätter

Det här är den absolut bästa tiden på året, för att vara i Piteå. Ja, jag har visserligen inte varit här på sommaren, men av den tiden då jag har varit här. 
 
Nu börjar gräset bli grönt, träden slår ut och blommorna tittar upp. Dessutom är nätterna ljusa. Det blir liksom aldrig mörkt. Det är något som inte förekommer hemma i Östergötland och som jag därför upplever som väldigt exotiskt. Om inte annat är det väldigt skönt när man ska knalla hem sent på kvällen.
 
De här bilderna är tagna för en vecka sen, klockan 00.15. Mörkare än såhär blir det inte.
 
 

Linas bilder

Måste förstås bjuda på bilderna som Lina tog när vi var ute på vår fotopromenad häromdagen. Tack för de fina bilderna Lina!
 
 
 
 
 
Bilderna är tagna och redigerade av Lina Nilsson.
 

Årets första dopp...

... är nu gjort. Vi låg halva dagen på stranden och gottade oss i går. Det var ganska kallt i vattnet, men det gick i alla fall att doppa sig. Inte illa pinkat! Sommaren är nu igång!
 
 
 
 

En fototur med Lina

I dag var jag och Lina ute på en fototur. Det var minst sagt roligt att fota denna färgstarka figur. Hennes röda hår, färgglada kläder och fantastiska leende gör sig särskilt bra bland de gröna bladen. "Work the bjork" som hon själv uttryckte det.
 
 
 
                
 
                

Uppsatsinlämning

I går lämnades uppsatsen in. Jätteskönt att ha det gjort. Nu är det bara att vänta och hålla tummarna för att vi får gå upp på opponering i nästa vecka.
 
Självklart ska ett sådant tillfälle firas. Oavsett om man går vidare eller inte så är den inlämnad och det mesta är klart. Det firade vi genom att skåla med bubbel och på kvällen blev det grillning. Jätteskönt att ha två dagar nu att bara vara ledig på, har inget skolarbete alls som ligger och gnager i bakhuvudet.
 
 
               
 
 

Mysiga veckor hemma

Nu är jag tillbaka i Piteå och måste lägga allt krut på uppsatsen. Det är mindre än tre veckor kvar nu, men jag tror att vi ska ro det här i hamn ändå. Men det kommer bli mycket jobb ett tag framöver nu.
 
Jag hade det jättemysigt hemma. Har sorterat bland alla bilder och vill att ni ska få se hur härligt jag haft det. Det har nästan varit som sommar.