Gah!!!

 Jag blir så trött på de människor som ser ner på andra, de som tror att de är bättre än andra och att om någon annan gör något som personen själv inte skulle göra så är den konstig. Jag är så trött på de människor som ska vara "som alla andra" och om man inte är som "alla andra" så är man konstig och då gör man fel.
 De personer som ser sig som rätt kan i stort sett aldrig göra något konstigt eller något eget utan måste följa normen av hur man ska vara, de måste hela tiden vara så häftiga. Och skulle en sådan person vid något tillfälle göra något konstigt så kan den bara förlöjliga det konstiga man gjorde och då är det accepterat. Men skulle en person som inte är häftig, en tönt rent ut sagt, göra precis samma sak, är den konstig och då är det fel.

 Jag undrar då, är det de personerna som vågar göra det de själva vill och vara den de själva vill, är det de som är dumma? Är det de som som gör fel? Eller är det de som tror att dom är de rätta och och inte kan acceptera att människor är olika? De som tror att alla människor måste vara lika dana.

 De häftiga brukar säga att de egna är dumma i huvudet, att det är något som saknas i huvudet på dem. Men borde det inte vara i deras huvuden som det är fel? Något saknas ju tydligen...
 Kan det vara sympati?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback