Landet

 Jag och Sara har varit på landet igen, Saras land då. Och som vanligt så har det varit jätte härligt att vara där!


Sommar sommar sommar!!!

Väder

    Det kan inte finnas någon som inte blir superglad av att se det här:

Härligt härligt

 Vilken superbra dag det har varit idag! I morse var jag och Daniel och simmade, det gick väl inte sådär värst superbra för jag fick jätte ont i bröstet på grund av förkylningen så jag slutade simma efter tre varv, istället lekte vi lite tills våra kläder råkade bli stulna. De skämdes lite när de insåg att de hade råkat ta alla våra grejer. Haha! Stackarna!
 Sedan har jag legat och solat och fått lite färg, till och med på benen där jag aldrig annars får färg. Sedan ringde Daniel och berättade att han har fått jobb i sommar, så kul för honom! Då kanske vi har råd att göra något i sommar. Ja, nu har vi kanske råd att köpa oss någon glass ibland eller gå och spela minigolf...
 Efter det uppiggande samtalet tog jag mod till mig och ringde på en 2:a och anmälde intresse för den, så nu får vi se om vi får komma och kolla på den.
 Pigg och glad som jag nu är så ska jag gå ut till Kajza i Smedby och hälsa på henne när hon jobbar!
 Vilken toppendag det är i dag! Härligt härligt!

Midsommar

  Det var midsommar igår och hela dagen blev lyckad. Den började med att jag sov länge, och eftersom Kajza slutade tidigare hann jag inte med någon frukost. Vi hämtad upp Kalle och mormor och åkte ut till mor och far och åt midsommarmiddag (det blev också det enda jag åt under hela dagen). Efter det satt jag och Kajza uppe hos mig en liten stund och det blev en massa prat om allt det där som är så mysigt att prata om. Sedan bar det av ut till Västa Husby för mer midsommarfirande. Trots att jag var den enda som var nykter i hela sällskapet så hade jag superkul (det var kanske därför jag såg till så att vårat lag kom 2:a i tävlingen)! Det var verkligen en midsommar att minnas!

En hemlighet, som ingen vet

 I morse fick jag reda på en sån där riktigt smaskig nyhet, en riktig nyhet, en sån som skvallerpressen skulle göra vad som helst för att få reda på. Jag älskar när jag får förtroendet och någon vill berätta sådana saker för mig! Men eftersom jag lovade att inte säga något så har jag inte gjort det, men nu fick jag tillåtelse att säga till Daniel! Äntligen! Jag har gått hela dagen och bara velat säga det till honom. Jag har också gått och sjungit på Linda Bentzing "... en hemlighet, som ingen vet". Hihi! Så roligt!

Bajsdag

 Idag är ännu en sån här bajsdag. Jag trodde de var över, men icke! Jag antar att det har med den bajsiga morgonen att göra och de två tråkiga beskeden som jag fick då, det ena tråkigare än det andra!

Jag vill inte, vill inte VILL INTE MER!!!

Mysdag

 Idag har jag haft en mysdag, för en gångs skull har den inte varit med Kajza utan med Daniel. Först var vi och simmade, i nästan en timme, jätteduktiga var vi. Sedan så åkte vi hem och åt tacos och efter det så gick vi på bio och såg Baksmällan, den var super rolig, jag rekommenderar att gå och se den! Jag har också hunnit med att titta på när Sara har piercat läppen och så har jag för första gången använt mig av mitt medmera-kort, vuxenpoäng!

Kajzas student


Citat

Du får inte förlora tron på mänskligheten. Om några droppar i oceanen är smutsiga, så blir inte oceanen smutsig.


 Mahatma Gandhi

Bal

 Igår var min kära syster på bal och jag och Jaana fixade i ordning henne innan. Så här fin blev hon:


Jag hoppas att du hade det super kul och att du är nöjd med kvällen!
Du var helt klart vackrast!

Mysdag

   Idag knallade jag ut till mor och far och myste med Kajza, vi såg Djungel George 2, men eftersom det inte var Brendan Fraiser som spelade Djungel George så var den inte så bra som jag hade hoppats på, men lite små charmig var den i allafall. Det blev mest snack ändå! Sedan åkte pappa, mamma och jag och röstade till EU valet, jag röstade på miljöpartiet med motivationen "lite miljölagar kan alltid vara bra att ha i EU", jag känner att vad som helst, bara inte Piratpartiet får så mycket röster då de bara bryr sig om en enda fråga, i stort sett.
   Nu sitter jag hemma och har lite kvalitetstid med mig själv, ska äta för det har jag inte gjort idag (förutom de nybakade bröden som Daniel hade bakat till frukost och kakan som pappa hade bakat) sedan ska jag ta mig ytterligare en regnpromenad!
    Jag hoppas att allt går bra för dig kära syster och att du tar åt dig av det jag säger!