Några bilder från året som gåttVad ska jag göra nu?

Sedan maj i år har jag roat mig med att sticka lovvikkavantar till familjen. Ett riktigt mysigt nöje medans man ser på film eller tv till exempel. Men nu när julen är över och de fått sina julklappar vet jag inte vad jag ska göra. Det känns nästan tomt. Jag blir istället rastlös nu när jag ska se på film. Jag kan ju inte bara ligga still och stirra. Måste göra något! Får helt enkelt hitta på ett nytt projekt att underhålla mig med.
 

Julafton

Måste nog säga att det här var en av de bättre julaftnarna. Den firades tillsammans med hela familjen, som i år har blivit lite större.
 
 
 
Årets julbild:
 

God Jul till er alla!


Berättelsen om Pi

Har haft en supermysig dag, med shopping på stan, fika och bio tillsammans med familjen. Vi såg Berättelsen om Pi. Den var skitbra! Jättevacker film med en härlig story!
 

Julstämning hemma hos Daniel

Kanske är det granen. Kanske är det ljuslyktan. Eller Morgan. Oavsett vad, så är julstämningen på topp hemma hos Daniel. 
 
Jag har inte bokat in något idag, för tanken var att jag skulle ägna hela den här dagen åt att skriva projektplan. Hur mycket har jag då skrivit? Jo, 1196 tecken. Det är inte ens en sida. 
 
Men däremot har jag storstädat lägenheten, tvättat, planerat, lagat god mat, lekt lite med kameran och myst en massa med Morgan. Så dagen har inte varit helt bortslösad ändå.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Gårdagen: On air

Vi visste att vi skulle jobba skarpt. Men inte vad vi skulle göra. När vi kom till skolan sa lärarna:
"Såhär ser dagens tablå ut. Tre radioprogram, och så nyheter emellan. Gör vad ni vill" Typ.
 
Så då var det bara att sätta igång. Jag fick vara programledare i två program. Det var skitkul! Första gången gick det väl sådär. Datorn hängde sig, så det blev tyst i radion en liten stund. Men en timme senare fick jag göra revansch. Och det gick smärtfritt. Inga djupare diskussioner kanske, men det kom iallafall ut ljud. Och kul hade vi!
 
Nu ska jag iväg till skolan för ett försök till att tenta av mixerbordet. Klarar jag det får jag sända radio själv!
 

Ut i spåret

Tack vare att Ida behövde göra en intervju med en amatörmotionär som åker skidor, så kom jag idag ut i spåret. Premiäråket för i år. 
 
Det går inte så fort och jag är nog helt värdelös. Men kul är det! På väg hem mötte jag ett äldre par som frågade hur det hade gått för mig. 
 
- Jo då, bra. Jag vet inte hur man gör egentligen, men jag kommer i alla fall framåt.
 
 - Jaha, du är inte här i från, det hör jag.
 
Det är alltså helt okej att vara dålig på skidor, så länge man inte är norrlänning. Vilken tur för mig då!
 

Studio

Jag börjar lära mig radiostudion. Och det är riktigt kul. Nu när det börjar komma på plats känns det inte alls som så farligt mycket teknik. Bara lite. Känner mig istället riktigt proffsig.
 
Idag har jag spelat in musik och gjort klart alla prator som ska vara i min radioteater. Det var skitkul. Framförallt att spela in musik. Jag kanske skulle bli studiotekniker istället...
 

1 advent

Fick vara med på familjens adventsfika via högtalartelefon. Det var supermysigt! 
 
Såhär mysigt har jag det i mitt kök:
 

Julpysseldag

Igår hade vi en heldag hemma hos David med julpyssel, julbak, mys och Harry Potter-maraton. Vi har bakat pepparkakor, pepparkakshus och lussekatter. Vi har dessutom gjort annat julpyssel, bastat, ätit pizza och legat i soffan och myst. Under tiden har Harry Potter stått på i bakgrunden. På de tretton timmar som vi var där, hann vi se fyra filmer. Frågan är när vi ska hinna se de andra fyra. Och vad vi ska göra då?