Bilder från igår







Tack för en superrolig kväll!

Fredag

Ikväll blir det lite kalas. Härligt! Det här kommer bli en riktig kalashelg! För det blir kalas i morgon med, och kanske på söndag också! Fest varje dag!

Jag ska strax gå och fixa i ordning mig ihop med Jaana, sedan blir det fest hemma hos Linda, tror jag, om vi inte börjar krångla förstås. Sedan blir det Hugos, jag har inte varit på Hugos på jättelänge, förutom igår då, men då bowlade vi. Nu sitter jag och får upp stämningen lite med The Baseballs, de är bäst! De ska göra en turné i Sverige i april, jag skulle jättegärna vilja se dem!

Vill också passa på att lägga upp en bild på mina strumpbyxor så alla kan se hur fina de är!


Mycket vettigt

Idag har jag däremot gjort desto mer vettigt. Jag har haft fullt upp hela dagen känns det som, och det känns riktigt bra faktiskt. Först var jag hos mormor och hjälpte henne att städa och handla. Hon är en riktig liten krutgumma hon! Sedan gjorde jag lite ärenden i stan och efter det så kom Krille förbi för att hämta sin handske och bli klippt. Jag borde öppna en egen frisörstudio snart alltså, så ofta som jag klipper folk. Sedan kom Sara och Johan förbi här och efter ett tag så åkte vi ner till Hugos för att spela bowling, desvärre gick det inget bra för mig. Jag förlorade, men lyckades i alla fall få till en strike!

Inget vettigt

Jag är jättetrött och vill egentligen gå och lägga mig, men nej. Jag och Daniel tänkte att vi skulle vara bland de första på bokrean, och ska gå dit när de öppnar klockan tolv. Det är ganska mysigt att vara i stan mitt i natten faktiskt, vi gjorde det förra året så det är väl någon form av tradition det här. Det jobbiga är att vi inte är helt säkra på om det är idag, det kan vara i morgon också. Men men, då får vi en trevlig nattpromenad i alla fall!

Idag har jag inte gjort något vettigt alls typ, jag har bara pratat i telefonen idag. Jag har haft långa samtal med pappa, Kajza och Sara. Minns knappt om något vettigt sa´s överhuvudtaget. Men det var trevligt, så jag ska inte klaga! Får lite ångest bara över att jag inte gjort någotvettigt (fast det har jag). Jag har också brottats med mitt sockersug idag som har varit enormt. Eller jag har som vanligt varit sugen på choklad. Det gick så långt att jag även provade att äta enbart kakao (100 % -igt, det ni!) men det var ingen höjdare. Tillslut så fick jag några chokladbitar från Daniels Paradis-ask och då vart jag nöjd. Men nu får det vara nolltolerans fram till vi åker till Paris, men det är inte så farligt, det är bara två veckor kvar, exakt idag!


Svårt att låta bli!

Tisdag

Idag har jag varit på stan och ätit lunch ihop med det här vackra nyllet:



Och hon verkar må bättre än någonsin, eller åtminstone på länge. Vilket är underbart (och ganska underligt)!

Det är härligt när alla runtomkring mig mår bra! Det gör mig glad. Fortsätt med det kära vänner!

Har också suttit nu ikväll och tittat igenom vad vi kan hitta på i Paris, har hittat lite grann, men oj vad mycket det finns att göra! Hur ska man hinna med allt på bara fem dagar? Det finns så mycket mer spännande förutom de stora turistgrejerna som också måste besökas. Och vad jag känner att jag skulle vilja ha obegränsat med pengar så jag kunde shoppa en massa och gå på det allra lyxigaste ställena. Men men, man kan inte få allt...

Grattis älskling

Idag fyller min kära make år, 20 plus! Dessvärre orkade jag inte upp för att gratta honom i morse så det får bli nu ikväll istället. Sitter nu och väntar på att han ska komma hem så ska han få en överraskning; chokladdoppade jordgubbar, bland annat. Tyvärr så var de färska jordgubbarna slut så det fick bli frysta, så de blev inte så goda som jag hoppades på, men de duger. Godast är också om det är vit choklad, men det får det bli nästa gång.

Jag har för övrigt haft en jättehärlig dag, har inte gjort så mycket mer än att städat, handlat, pratat med Sara och skrivit på min bok, men den har ändå varit härlig. Jag har haft en bra känsla i magen och har varit på jättebra humör. Det är skönt när man börjar känna sig som sig själv igen! Jag har också kommit på vad jag vill göra med mitt liv, jag har börjat drömma igen! Jag har insett att jag faktiskt vill bli författare! Så nu ska jag se till att jag skriver klart den här boken... Jag har ju trots allt tid till det!

Lördag

Igår blev det ingen familjemiddag som jag hade sett fram emot så mycket, de hade blivit insnöade hemma. Plus att blåsten gjorde att det inte gick att få det varmare än 12 grader inomhus och det känns inte så lockande. Men som tur var kom alla förbi här idag och hade tårta och present med sig till Daniel, så det blev en liten familjefika här idag istället.

Men festen blev av igår iallafall. Den blev riktigt lyckad tycker jag, sedan gick utgången inte fullt lika bra. Men det är ganska ofta som det är så, att förfesten är det som är roligast. Nästintill alltid är det så... Det var roligt att så många kom, trots att det var helgen innan löning.



Och jag har lärt mig att grogga på Ramlösa inte är det godaste... Men det funkar!

Pulka

Igår var jag, Kajza och Daniel vid Sörsjön och åkte pulka. Backen var helt okej, men vi provade att åka bakom bilen också, DET var skitkul! Se bara:




- Snabbare Daniel, SNABBARE!



- Iiiiiiiiiiiiiiii!!!

Det är verkligen värt att testa! Daniel åkte pulka nästan hela vägen hem från Sörsjön, det ni! Det är inte många som har gjort!


Paris

Nu har vi äntligen fått beskedet, resan till Paris blir av! Så himla roligt! Jag, Nathalie och Frida kommer om tre veckor att åka till Paris. Flyget är redan bokat sen ett tag tillbaka och nu ska också hotellet bokas. Jag har alltid velat åka dit och nu ska det bli av! Härligt! Och tre veckor kommer att gå superfort. Nu måste jag bara se till att fixa allt som behöver fixas först... Som tur är har jag redan pass. Var i Tyskland i somras utan, fast det gick vägen ändå!

Nu ska jag hem och hälsa på min lilla syster som har kommit hem igen efter att ha bott borta i en hel månad. Ska bli härligt att träffa det lilla knytet igen!


Såhär glammiga ska vi vara i Paris


Och såhär festliga!

Storstädning

Nu när Daniel har sportlov så tänkte jag passa på att ha storstädning av lägenheten då, men så går han och blir sjuk och orkar inte städa så jättemycket. Men lite städat har det blivit och en storstädning av badrummet, där ALLT har blivit skinande rent nu. Härligt! Resten av lägenheten får tas senare i veckan!

I morgon kommer Kajza hem, det ska bli roligt att träffa henne igen. Det var nog dumt att jag och mamma åkte upp förrförra helgen, för saknaden blev bara värre efter det. Men nu är hon snart hemma igen! Det jag mest ser fram emot är familjemiddagen på lördag, då heeela familjen (troligtvis) kommer. Det verkar också som det blir lite mer kalas till helgen, som jag har längtat!


Jobb jobb jobb

Idag är en riktigt bra dag, det gick superbra på jobbet idag. Jag fick till och med jobba över tre timmar. Naaaajs! Plus att jag fick fram att jag gärna jobbar mycket, för jag har inte så mycket annat för mig, så nu hoppas jag på riktigt mycket jobb. Det känns verkligen lättare med livet nu, om jag kan få lite jobb så jag kan få lite pengar... Ge mig mer mer mer!




Lördagskväll - bättre?

Jag måste säga att det var ganska härligt att se Moulin Rouge igår, det var ett tag jag såg den och det är faktiskt en av mina favoritfilmer. Så jag ska kanske inte klaga så mycket på min fredagskväll.

Idag då? Hur ser min kväll ut idag? Jo, idag har jag avancerat lite, med sällskap! Idag så är jag hemma hos Kalle, men han är inte hemma, utan jag har Aramis som jag ska vara med ikväll. Men det blir TV idag med, nu ska vi se på Melodifestivalen och efter den är det Dum & Dummare. Jag har iallafall haft tur den här helgen med att det går lite bra filmer på TV, annars vet jag inte vad jag gjort.

Så nu ska jag och Aramis mysa (eller brottas) framför Melodifestivalen på en TV som knappt har ljud...

Tråkig fredagskväll?

Så är det fredagskväll och jag får sitta ensam hemma för mig själv och tråka. Det känns inte alls roligt. Ingen vill eller kan göra något med mig. Det känns verkligen hemskt att sitta hemma en fredagskväll när jag är ung och borde vara ute på krogen och dansa eller hitta på något roligt med mina vänner. Se på TV kan man göra när man blivit gammal och inte orkar så mycket. Ska det vara så att det är det här som jag minns av min ungdom när jag är gammal?

Men jag får se positivt på det hela, jag sparar en massa pengar på att inte göra någonting, vilket jag verkligen behöver just nu. Och sen visar de ju faktiskt Moulin Rouge på TV i kväll så jag ska väl inte klaga, och efter den är det Zorro, det kan ju knappast bli bättre? Eller?

Falun

Nu är det snart en ny helg, men jag tänkte skriva om den förra. Jag och mamma åkte upp till Kajza i Falun. Det var en supermysig helg. Vi var en liten sväng på stan i Falun, men det var inte så jättemycket att ha. Sedan fick vi även se Willys där uppe, inget speciellt det heller. Men sedan blev det myskväll med Djungel George och Melodifestivalen hemma i Kajzas och Dennis fina lägenhet.

Söndagen spenderades i Romme, superhärligt! Vi kunde inte haft bättre väder. Romme är ett bra ställe med bra backar utan is i, men lite dåligt med utbud på backar i min smak. Men det gjorde inte så mycket. Det känns skönt att utnyttja vintern och snön nu ordentligt när det väl är vinter. Även om jag längtar till sommaren nu, så får jag väl passa på att njuta av stunden.


Se så härligt vi hade det!

Slowborn

Idag är min sista utbildningsdag på Mc Donalds, sen ska jag kunna allt så pass bra att jag klarar mig själv. Det svåraste just nu är att veta vart på kassan alla menyerna finns, så jag är ganska seg när jag står där. Slowborn. Plus att jag glömmer bort vad folk har beställt, så jag blir lite virrig. Men men, det är sånt som kommer med tiden.

I morgon bär det av upp till Kajza i Falun och hälsa på henne. Det ska bli härligt! Jag har saknat det lilla knytet! Sedan blir det Romme och skidor på söndag, det ska också bli ashärligt! Det var ett par år sedan jag åkte skidor nu och Rommes backar är riktigt bra. Får se bara om jag har glömt bort hur man gör...


Bara McDonalds

Efter att ha insett att jag inte kan ha två jobb samtidigt, där jag MÅSTE vara på två olika ställen samtidigt så fick det bli ett förvånandsvärt lätt samtal och ett lite mindre roligt samtal, för att sedan bara ha ett jobb kvar. Mc Donalds är ju det som är mest värt, det är ju tillsvidare så det var inget svårt val. Bara ett jobbigt telefonsamtal...

Men jag tycker att det är roligt på Mc Donalds, igår fick jag lära mig att sköta pommen och matsalen, idag ska jag få lära mig kassan. Spännande spännande! Det känns faktiskt bra det här ändå, det är lättare att koncentrera sig på ett jobb, så att man gör bra ifrån sig där. Men jag är rädd för att jag kommer att bli en sån där avhoppare, som aldrig gör klart någonting utan bara hoppar av allting. Fast man måste vara realistisk också, går det inte så går det inte, jag kanske borde lära mig att inte ta på mig så mycket istället!

Min sista lediga dag

Idag är min sista lediga dag, eller sista dag som arbetslös. För i morgon börjar det! Dessutom kommer det att bli en stressig dag, först ska jag till Hageby Centrum, sedan Söderköping för att göra det ena jobbet, sedan ska jag till Klinga för det andra. På torsdag ska jag hela vägen ner till Gamleby och sedan tillbaks till Klinga och på fredag ska jag till Österbymo och även då till Klinga. Det kommer att bli ett par köriga dagar, med mycket bilåkande. Så jag hoppas att vägarna är bra att köra på!

Trots att det är min sista lediga dag så blir det inte lugn och skön utan att jag har en hel del att göra. Jag ska på mitt sista jobbcoachmöte, handla och jag har en massa att förbereda inför i morgon. Men det ska verkligen bli härligt att börja jobba lite!