Trosa

    Nej, det här inlägget kommer inte att handla om min trosa, utan om staden Trosa. Jag var där idag tillsammans med mamma och Kajza. Även om dagen innehäll en hel del trosskämt. Mamma skulle dit på grund av någon jobb-möte-grej och eftersom Kajza har varit där innan så visste hon vilken mysig sommarstad Trosa kan vara, så därför ville hon att vi med skulle följa med dit och mysa runt lite. Och det var supermysigt!
   Vi strosade mest runt på stan (ja stan, det är ungefär i samma stil som Sörping), satt i solen och njöt vid en liten näringsrik å och åt glass. Vi åt också lunch på världens mysigaste ställe.


Såhär såg utsikten ut därifrån.
Det var ett ställe där man kunde gå upp en våning och sitta ute på en balkong och äta, vi var alldeles ensamma där och solade oss i det härliga vädret. Super mysigt! och bruna blev vi!

Här äter Kajza sin ciabatta.

Här är den näringsrika ån som vi var vid.

Vi har mest under dagen pratat i medicinska termer, olika kroppsdelar på latin och vad det är för en skillnad på gytja och dy men vi har också hunnit med att flamsa och tramsa också!

En super mysig dag kära syster! Tack för att du bjöd med mig!

Kommentarer
Lilla syster! säger:

Tack själv kära syster! =D De va dundermys att du ville med!! De va ju en lärorik liten tripp med en massa konstiga termer och vattenlärdommar :PPuss!! <3

2009-05-15 | 20:10:33

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback