Hemma igen

Nu är vi hemma igen efter Parisresan, det har varit jättehärligt! Så mycket som vi har hunnit med på de här sex dagarna som vi har varit borta. Och så ont i fötterna och benen vi har haft efter alla långa prommenader som vi gått. Vi har till exempel sett många av de vanliga sevärdigheterna, som Sacre Coeur, Triumfbågen, Louvren, Notre Dame, Eiffeltornet, Le Grand Arc och Moulin Rouge. Men vi har också gjort mycket annat, som shopping, varit på marknader, handlat second hand, ätit gott, varit på olika barer och klubbar, sett Operan och varit på en kyrkogård där bland annat Moliere, Jim Morrison, Edit Piaf och Oscar Wilde ligger begravda.

Det har verkligen varit spännande att få en blick av hur det ser ut i en storstad, men jag har ändå ingen uppfattning av hur stort Paris verkligen är. Något som verkligen har varit roligt är utelivet i Paris, vilken skillnad mot hur det är att gå ut här hemma, jag kommer inte att kunna gå ut längre, nu när jag vet hur det kan vara.

Tyvärr var inte hotellet det bästa, servicen och rummet var ganska uselt. Rummet var så instängt, trots att vi hade fönstret öppet och vädrade hela dagarna så kunde man vakna på natten av att man inte fick i sig tillräckligt med luft. Så våra få timmar av sömn som vi hade tid med, blev inte de bästa, vilket gjorde att man blev skapligt trött, men det hindrade inte oss från att uppleva Paris!










Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback